Pasaulio virtuvės

Kesadilija su vištiena ir daržovėmis
Ingredientai:
- 1 tortilijos lakštas
- 35 g vištienos šlaunelės filė
- 15–17 g svogūno
- 25 g saldžiosios paprikos
- 15 g konservuotos kukurūzų
- 15 g virtų arba konservuotų pupelių
- 30 g tarkuoto fermentinio sūrio (iki 20 % rieb.)
Gaminimo eiga:
- Vištienos šlaunelės filė supjaustykite mažais gabalėliais ir apkepkite ant sausos nelimpančios keptuvės kelias minutes.
- Sudėkite smulkintą svogūną, kepkite dar porą minučių. Tada įmaišykite saldžiąją papriką, kukurūzus ir pupeles, dar šiek tiek pakepkite viską kartu.
- Tortiliją dėkite ant keptuvės, į vieną pusę berkite šiek tiek sūrio, tuomet paruoštą įdarą ir vėl – sūrio. Uždenkite tortilijos kita puse.
- Apskrudinkite iš abiejų pusių, kol sūris ištirps, o tortilija įgaus auksinę spalvą