Pasaulio virtuvės


Kesadilija su vištiena ir daržovėmis

Ingredientai:

  • 1 tortilijos lakštas
  • 35 g vištienos šlaunelės filė
  • 15–17 g svogūno
  • 25 g saldžiosios paprikos
  • 15 g konservuotos kukurūzų
  • 15 g virtų arba konservuotų pupelių
  • 30 g tarkuoto fermentinio sūrio (iki 20 % rieb.)

Gaminimo eiga:

  1. Vištienos šlaunelės filė supjaustykite mažais gabalėliais ir apkepkite ant sausos nelimpančios keptuvės kelias minutes.
  2. Sudėkite smulkintą svogūną, kepkite dar porą minučių. Tada įmaišykite saldžiąją papriką, kukurūzus ir pupeles, dar šiek tiek pakepkite viską kartu.
  3. Tortiliją dėkite ant keptuvės, į vieną pusę berkite šiek tiek sūrio, tuomet paruoštą įdarą ir vėl – sūrio. Uždenkite tortilijos kita puse.
  4. Apskrudinkite iš abiejų pusių, kol sūris ištirps, o tortilija įgaus auksinę spalvą